Κανόνες

Γενικά για τον κατάλογο Seyyo.gr:

Ο επαγγελματικός κατάλογος άρθρων Seyyo.gr λειτουργεί με γνώμονα την απρόσκοπτη και σταθερή ποιότητα των υπερεσιών του προς όλους τους χρήστες του (αρθρογράφους / επισκέπτες), παραχωρώντας τους τον απαιτούμενο χώρο για να προωθήσουν τις ιστοσελίδες τους έναντι αμοιβής.

 

Για την ορθή λειτουργία του καταλόγου επαγγελματικών άρθρων Seyyo.gr οι αρθρογράφοι θα πρέπει:

Να θυμούνται πως αρθρογραφούν για τον απλό επισκέπτη και όχι για τις μηχανές αναζήτησης.

Να προσέχουν τα άρθρα τους ώστε να είναι ποιοτικά, χωρίς άσκοπες επαναλήψεις ή άλλου είδους παρόμοιες ατασταλίες.

Να μην δημοσιεύουν τα άρθρα τους σε τρίτους ιστοτόπους παρά μόνο σε κοινωνικά δίκτυα αναδυμοσιεύοντας το link του άρθρου τους από τον κατάλογο seyyo.gr.

Τα άρθρα τους να ΜΗΝ αφορούν ή περιέχουν ή παραπέμπουν σε πορνογραφικά site, site με ναρκωτικά, affiliate sites, τζόγο ή όπλα ή να έχουν σχέση με οτιδήποτε διώκεται είτε ποινικά είτε αστικά από τον Κώδικα Δικονομίας της Ελλάδος.

Τα άρθρα τα οποία οδηγούν σε ιστοσελίδες οι οποίες έχουν κριθεί ακατάλληλες, και θέτουν σε κίνδυνο τη σελίδα του seyyo τότε αυτά, είτε θα αφαιρούνται, είτε θα αφαιρούνται οι σύνδεσμοι τους.

Να γνωρίζουν πως οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για τις τυχόν απόψεις που αναφέρουν στα άρθρα τους, αναγνωρίζοντας κατ' επέκταση από αυτούς (αρθρογράφους) ότι ο κατάλογος Seyyo.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τις απόψεις αυτές καθώς η μόνη δουλειά του καταλόγου Seyyo.gr είναι η παραχώρηση χώρου για να τις αναρτήσουν.

Να γνωρίζουν ότι η ΜΗ τήρηση των παραπάνω κανόνων δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Seyyo.gr να προβεί σε τυχόν αφαίρεση περιέχομένου όπου κριθεί αναγκαίο ή ακόμη και να αποκλείσει τον εκάστοτε αρθρογράφο ώστε να αποκατασταθεί η πλήρης τάξη,χωρίς να έχει ο αρθρογράφος καμία παραπάνω απάιτηση είτε υλική είτε ηθική από τον κατάλογο seyyo.gr ή την ομάδα που τον απαρτίζει.

 

Όλοι οι παραπάνω κανόνες μπορούν να μεταβληθούν έαν το κρίνει σκόπιμο η ομάδα του Seyyo.gr χωρίς καμία ειδοποίηση πρός τους χρήστες του καταλόγου seyyo.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2013